Tromborg hudpleje til dig med sart hud

tromborg-hudpleje-til-dig-med-sart-hud-oeverste-billedeHvis du også er en af dem, der døjer med sart hud, har du nok opdaget, at det kan være svært at finde god hudpleje, der både er god i brug og lækker at bruge. Der findes dog heldigvis nogle gode mærker – også danske. Men det kan godt være en svær jungle at navigere i, og derfor har vi kigget nærmere på et af de brands, der leverer god kvalitet til os med sart hud – nemlig Tromborg hudpleje.

Hvad vil det sige at have sart hud?

Du kan have sart ud over hele kroppen, men de fleste tænker mest over deres sarte hud i ansigtet. Her kan huden stramme, blusse op, skalle, producere for meget talg og ikke mindst være uren. Mange oplever flere af disse symptomer uden helt at vide, hvordan de skal forholde sig til problemerne.

Det kan eksempelvis være, at de bruger hårdt udrensende sæbeprodukter på deres meget fedtede hud uden at vide, at det får talgkirtlerne til at producere endnu mere talg/ hudfedt. Det kan også være at eksfoliere sin røde hud kraftigt, fordi man forveksler rødheden med urenhed.

Især måske unge piger har også en tendens til at overse problematiske rutiner omkring deres hud. Det er for eksempel overdreven brug af makeup med mange kemiske tilsætningsstoffer for at dække urenheder eller rødlighed. Men det kan også være heftig brug at parfumerede cremer, der fremprovokerer en lokal irritation i huden.

Filosofien bag hudpleje fra Tromborg

Sart hud skal behandles nænsomt med skånsom hudpleje. Det har Tromborg hudpleje sat sig for at gøre nemmere ved at udvikle produkter, der kan bruges af alle med sart hud. Med en hudplejeserie, hvor man kan være sikker på at alle produkterne er milde, er det overskueligt at passe på sin hud.

Gode produkter fra Tromborg-serien

tromborg-hudpleje-til-dig-med-sart-hud-anti-ageAnti-aging produkter

Hvis du har nået den alder, hvor det er tid til at begynde at pleje huden for at forebygge mod rynker, er Tromborgs anti-aging et godt valg. Der findes eksempelvis en anti aging serum, en anti aging cream og en eye gel. Alle tre produkter er must-haves i paletten af anti-aging produkter for at holde sig ung og frisk i huden.

Produkter mod fedtet hud

Tromborg har naturligvis også produkter til dig med fedtet eller uren hud. De bedste produkter til at bekæmpe disse to problemer er deres skintonic, som er ganske mild, og fås med enten morgenfruevand eller lavendelvand. Til dybere rensning findes en muddermaske, der indeholder gode og nærende mineraler.

Shampoo

Døjer du, ud over sart hud, med en sart hovedbund? Så er Tromborgs shampoo måske værd at prøve. Den indeholder vitaminer og urteekstrakter, der virker plejende og nærende for håret og hårbunden. Indholdet af kamille og melisse virker tilmed en smule antiinflammatorisk.

Make-up

tromborg-hudpleje-til-dig-med-sart-hud-make-upUd over plejeprodukter til alle formål, har Tromborg også en serie af make-up, der indeholder alle de essentials, som man har brug for. Det er alt lige fra brow pencils til eyeliner (både flydende og almindelig), samt foundation, blush og meget andet. Fælles for make-up produkterne er, at de er af en høj kvalitet og skånsomme for huden.