Der findes et hav af skønhedsidealer og plejerutiner, som man som kvinde i dag konstant bliver mindet om og udfordret på af omverdenen. Det kan være svært at finde hoved og hale i alle de forskellige meninger omkring skønhedspleje, hår og vores generelle sundhed. Skønhedspleje og sundhedsrutiner bør være individuelle. Det er nemlig forskellige hvilke metoder der virker på hver enkel kvinde. Når der snakkes skønhedspleje handler det for eksempel om hudtype og behov, mens det i forbindelse med sundhed handler om at finde de rutiner, der er mest overskuelige, og får den enkelte kvinde til at føle sig sund.

På beautyguide.dk finder du derfor relevant og spændende indhold der har til formål at give dig en større indsigt i disse emner. Gennem vores artikler og guides kan du som kvinde blive klogere på hvilke fødevarer du skal spise, hvordan du renser din hud optimalt og meget mere inden for samme genre.

Vi vil hos beautyguide.dk gøre det muligt for vores læsere at finde alt den nødvendige viden om disse emner på en og samme side.

Hår og stil

Mange kvinder har en travl hverdag, og har måske tendens til at nedprioritere sin egen hårpleje i deres vante morgenrutiner. Det kan være svært at overskue hvad der er rigtigt og forkert, når det drejer sig om stil og hårpleje.

Kategorien hår og stil spænder bredt. Denne kategori indeholder guides og artikler, der blandt andet skal guide dig til hvordan du nemt og smertefrit kan pleje dit hår. Derudover vil kategorien også indeholde inspiration til gode plejerutiner og din generelle personlige stil.

Make-up og skønhed

Skønhed kommer indefra, men det gør ikke noget, at make-uppen sidder lige i skabet. Når vi føler os skønne og smukke bliver vores selvværd og livskvalitet boostet. Skønheds- og make-up rutiner er forskelligt, og det er meget individuelt hvordan resultatet skal være, hvor lang tid der skal bruges på det, og hvilke produkter der er bedst.

I denne kategori vil du få gode tips og tricks dine daglige make-up rutiner, så du kan føle dig skøn hver dag. Derudover vil du kunne finde eksempler på produkter og finde frem til hvilke typer af produkter, der er de rigtige for dig, din hud og din skønhed.

Sundhed

Kategorien sundhed kommer vi ikke udenom. For at opnå velvære, livskvalitet og masser af energi skal vi kvinder dyrke vores sundhed. Det kan være svært at hoppe med på den sunde bølge, hvis man ikke er motiveret eller ikke hvor og hvordan man skal starte.

På beautyguide.dk finder du inspiration til hvordan du kommer ud af starthullerne og får en mere sund hverdag. Derudover kan du også finde guides til, hvad der gør os sunde. For at føle sig sund handler det om at finde de metoder og rutiner der passer bedst til en selv. Beautyguide.dk giver dig nemme metoder, som der er rig mulighed for at benytte sig af også selvom tiden er knap.

Hvis du har input til andre relevante emner, som vi bør tage op på magasinet i en af vores kategorier, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan finde Beautyguide.dk på Facebook, hvor vi deler vores nyeste inspirerende artikler, og giver dig muligheden for at følge med.

Tusind tak fordi du læser med.

Vi er

Reboot Media ApS
Østergade 15
8370 Hadsten