Hjemmespa: Giv forkælelse til din hud

pige-laegger-ansigtsmaske

I en travl hverdag glemmer vi til tider, at vi skal huske at give tid til os selv og pleje og forkæle os selv. Selvforkælelse og tid til os selv er nemlig rigtig vigtigt, for at vi kan præstere og yde vores bedste både i arbejdsmæssige og private sammenhænge.

Rigtig mange har i øjeblikket masser af tid til indendørs aktiviteter og hjemmehygge. Derfor kan det også være et godt tidspunkt for dig at lave din helt egen hjemmespa og give dig selv tid til lidt selvforkælelse af din hud både i ansigtet og på kroppen.

Plej og skrub i badet

Den ultimative hjemmespa-dag starter i badet, hvor du kan give dig selv et forfriskende og afslappende bad under den varme bruser og samtidig pleje både dit hår og din krop med skønne produkter. Brug en god showergel med æteriske olier, der giver en aromaterapeutisk oplevelse, virker beroligende og giver fornyet energi.

Når du har vasket kroppen ren, kan det være en god idé at benytte en god bodyscrub, der eksfoliere huden og fjerner døde hudceller på kroppen, så huden føles fløjlsblød. Det kendte mærke Tromborg laver både lækre showergels og skønne eksfolierende bodyscrubs med æteriske olier, der giver velvære til dig og din hud.

Til håret bør du, efter du har vasket dit hår med shampoo, bruge en lækker hårkur, der kan give ekstra næring og pleje til dit hår. Afslut med en god balsam, der kan lukke hårstråene og give den afsluttende pleje og fugt til håret.

produkter-til-badet

Smør kroppen ind

Som afslutning på et dejligt varmt og afslappende bad er det oplagt at smøre kroppen ind i en lækker bodylotion. Varmt vand, sæbe og eksfoliering kan gøre huden tør, og det er derfor en god idé at smøre hele kroppen ind i creme efterfølgende for at give fugt til huden.

Vælg en bodylotion, der giver masser af fugt og pleje til kroppen og efterlader huden dejlig blød, spændstig og strålende. En bodylotion med æteriske olier, der har en skøn aroma, sætter desuden lige prikken over i’et og tilføjer giver lidt mere spafølelse og velvære end en almindelig bodylotion gør, og er derfor helt ideel til din spa-dag.

Læg en skøn ansigtsmaske

Selvom det i høj grad er din daglige hudplejerutine, der har indflydelse på din huds tilstand, kan din hud i ansigtet også indimellem have brug for lidt ekstra pleje.

Det er ikke altid, at der er tid til at lægge ansigtsmaske mellem arbejde, træning og madlavning, men en gang imellem bør du dog give dig selv tid til at give din hud den ekstra pleje, som en ansigtsmaske giver. Og nu, hvor du alligevel går derhjemme, er det en oplagt mulighed at få lagt en lækker ansigtsmaske.

En ansigtsmaske er god, fordi den plejer din hud i dybden og arbejder med de dybere lag i huden, som dine daglige hudplejeprodukter ikke kan nå ned til. Derudover giver en ansigtsmaske også en dejlig spa-følelse, som er helt perfekt til din hjemmespa.

Tromborg har også lavet ansigtsmasker, som renser i dybden, og som giver god pleje og ny energi til din hud, uanset om du har tør, sensitiv eller fedtet hud. Vælg en ansigtsmaske, der passer til din hudtype, og som hjælper dig med netop dit hudproblem.