Nemmere vægttab? 3 genveje du kan tage

nemmere-vaegttab-3-genveje-du-kan-tage-oeverst-billedeDe fleste piger går i gennem en periode i deres liv, hvor de er utilfredse med deres krop – ja, faktisk går de fleste i gennem mange af disse perioder, og det ser ikke ud til at blive mindre med indtoget af de sociale medier i vores liv, hvor vi konstant bliver udsat for skrappe sundheds- og skønhedsidealer.

Selvom en mindre gruppe går gennem livet uden at blive overvægtige nogensinde, og måske endda kæmper med undervægt, så er der en noget større (og voksende!) gruppe, der går gennem livet med problemer med overvægt i større eller mindre grad.

Vi har derfor kigget på tre genveje, som man kan tage, hvis man gerne vil kickstarte sit vægttab. Her er i julemåneden er der da også udsigt til en stram januar for manges vedkommende, hvor der står vægttab på programmet. Vi mener dog ikke, at det er en smart idé at misbruge genveje til vægttabsprocessen, men de er tænkt som inspiration til at komme godt fra start, når beslutningen er taget.

1: XL-S Medical som supplement til diæten

Når du gerne vil tabe dig, er det vigtigt, at du spiser sundt og varieret. Det er også sådan, du skal spise efter dit vægttab. Sund og varieret kost er godt for rigtig mange andre ting, end blot ens fysiske fremtoning – det gør en forskel for nattesøvnen, ens kondition, evne til at få børn og udvikling af hjernen.

Det er ligeledes vigtigt at spise sundt, når du bruger XL-S Medical, der kan købes på landets apoteker og i nogle supermarkeder. Pillerne fra XL-S Medical er nemlig ikke nogen mirakelkur, der får dig til at tabe dig på magisk vis. Men de gør det nemmere at tabe sig lidt hurtigere, når man i forvejen arbejder for det.

Der findes tre produkter fra XL-S Medical-serien, som kan hjælpe dig med vægttabet: Fedtbinder, kulhydratblokker og appetitsvækker. Alle tre produkter kan bruges sammen, men de kan også bruges hver for sig, afhængigt af hvordan du spiser. Denne løsning er ret dyr.

2: Nupokur

En anden populær mulighed er Nupo. Det er dog en løsning, der ofte deler vandene, da mange mennesker har en holdning til Nupo, også selvom de ikke rigtig ved, hvad det drejer sig om. Sætter man sig dog lidt ind i tingene, vil man opdage, at Nupo faktisk godt kan være en fornuftig måde at tage sig på – hvis man vel at mærke har rygraden til det!

Det største problem med Nupo er nemlig, at man kan opleve at døje rigtig meget med sult under kuren. Denne sultfølelse går over efter en til to ugers kur, hvor man har overholdt den til punkt og prikke.

På Nupo-kuren indtager man et meget begrænset antal kalorier i form af shakes, barer eller pulvershakes. Sidstnævnte er klart den billigst løsning, men det er ikke alle, der kan klare smagen. Fordelen ved Nupos system er, at man får meget få kalorier, men fordi det alle er Nupo-produkter, er man sikret de rigtige næringsstoffer i form af vitaminer, mineraler og andet godt, som man har brug for. Kroppen sulter altså ikke på næringsstoffer, men kun på kalorier.

Efter kuren vil man også opleve nedsat appetit, simpelthen fordi man ikke har spist fast føde så længe, at mavesækken har trukket sig sammen. Hvis man ikke går amok med et ædeflip efter endt kur, vil man altså have fået en rigtig god kickstart på sit vægttab.

3: Suppekur og faste

nemmere-vaegttab-3-genveje-du-kan-tage-suppekurenEn sidste mulighed for at booste sit vægttab (i denne omgang) er at tage en uge på suppekur, hvor man kun spiser en bestemt suppe hver dag i op til en uge ad gangen. På den måde får man noget, der er velsmagende, men kaloriefattigt, og man er sikker på at indtage en begrænset mængde kalorier. Med flydende kost, holder kroppen heller ikke på så mange affaldsstoffer.

En suppekur er dog ikke anbefalelsesværdig almindeligvis, selvom den også er set brugt andre steder. Den er hård ved kroppen, og i modsætning til Nupokuren er man ikke sikret de næringsstoffer, man har brug for – derfor må man heller ikke faste eller være på suppekur i længere tid ad gangen. Det er dog også svært at holde til, da de fleste vil kæmpe meget med sult undervejs.

Suppekuren er god til dem, der ikke har råd til at vælge en af de dyre kure såsom Nupo eller XL-S Medical, og som ikke kan lade smagen af Nupo og/eller ikke har lyst til at indtage piller for at tabe sig – XL-S Medical indeholder dog kun naturlige ingredienser. Suppekuren er også god til at give en hurtig kickstart.