Kom overgangsalderen til livs med Femarelle

Overgangsalder

Overgangsalderen er ikke nogen lykkelig stund for kvinder, selvom man skulle tro, at afslutningen af menstruationen vil være glædeligt for de fleste. Så venter der ikke guld og grønne skove på den anden side, i hvert fald ikke i de første par år. Overgangsalderen starter i gennemsnit omkring 50-års alderen og varer i fem år. Dette er et rimelig groft estimat, da overgangsalderens indtrædelse og varighed varierer fra person til person. Man kan faktisk allerede komme i overgangsalderen midt i tyverne og have det i over 10 år. Men ligegyldigt hvornår overgangsalderen hænder, så oplever de fleste kvinder gener og symptomer heraf.

Hvad sker der i overgangsalderen?

Æggestokkene holder op med at producere kønshormonerne progesteron og østrogen. Kroppen holder først op med at danne progesteron efter ægløsningen, der skulle forberede livmoderen til at tage imod et befrugtet æg. Derefter stopper den også produktionen af østrogen, hvilket skulle bygge slimhinden i livmoderen. Det er i store træk manglen på østrogen, der forårsager generne ved overgangsalderen.

Det er meget forskelligt, hvordan kvinder reagerer på overgangsalderen. Nogle har ingen gener eller symptomer, mens at andre har så mange, at de ikke kan få en normal hverdag til at fungere uden en eller anden form for tilskud. De mest almene gener er hedestigninger, svedeture og blødnings-forstyrrelse.

Måden at imødekomme og lindre generne er ofte via hormontilskud udskrevet af lægen. Dette er dog ikke uden risici, da der er en øget risiko for blødningsforstyrrelser, hovedpine, vægtøgning og blodprop i benet. Derudover fraråder Lægemiddelstyrelsen, at man benytter hormonbehandling mere end fire år, hvilket er uheldigt, hvis den overgangsperiode er længere. Derfor vælger et stigende antal kvinder er ty til hormonfrit kosttilbud, såsom Femarelle.

Det hormonfrie kosttilskud Femarelle

Tre generationer kvinder

Femarelle er et hormonfrit kosttilskud til kvinder i overgangsalderen. Femarelle findes i tre varianter, der målretter sig til aldersgrupperne 40+, 50+ og 60+.

Kosttilskuddene er inddelt i de tre grundlæggende faser af en kvindes overgangsalder:

  • Før overgangsalderen (40+)
  • Under overgangsalderen (50+)
  • Efter overgangsalderen (60+)

Som beskrevet ovenfor beskriver aldersgrupperne mere, hvilken fase kvinden er i end reelt alderen.

Femarelles kosttilskud anbefales af eksperter i hele verden, da de er et godt alternativ til hormonbehandling. De hormonfrie produkter stimulerer østrogenreceptorerne uden at risikere blodpropper, brystkræft eller fortykket væv. Det hjælper mod hedeture, forstyrret nattesøvn, lavt energiniveau, humørsvingninger og nedsat sexlyst. Det er et alternativ til at lindre generne ved overgangsalderen uden at tilsætte en masse hormonforstyrrende stoffer i kroppen. Femarelles primære indhold består af en speciel sojabønne kaldet DT56a.

De tre Femarelle kapslers indhold

Femarelle opdeler, som vist ovenfor, deres produkter efter, hvilken fase man er i ved overgangsalderen. De kalder deres tre produkter for:

  • Femarelle Rejuvenate (40+)
  • Femarelle Recharge (50+)
  • Femarelle Unstoppable (60+)

De forskellige kapsler indeholder samme mængde af DT56a men varierer i vitaminsammensætningen. I Femarelle Rejuvenate er der vitamin B2, B7 og ekstrakt fra hørfrø. Recharge indeholder i stedet B6 og en større dosis af ekstrakt fra hørfrø. Unstoppable har både Calcium samt vitamin B2, D3 og B7 i sig. Det er altså stoffet DT56a, der er mirakelmidlet, men de andre ingredienser er ligeledes med til at stimulere østrogenreceptorerne i kroppen. Kapslerne prøver altså dybest set at lindre symptomerne ved holde gang i receptorerne. Hormontilskud tilsætter selv østrogen, mens at Femarelles kapsler stimulerer din egen produktion af østrogen.