Beauté Pacifique er ikke kun creme – prøv kosttilskud til huden

Beauté Pacifique kosttilskud

Når man siger Beauté Pacifique, tænker man som regel på cremer, lotions, olier og den form for produkter. Det er også det, Beauté Pacifique er mest kendt for, og reklamerne på nettet og i fjernsynet handler da også om disse produkter. De har dog også kastet sig ud i kosttilskud.

Kosttilskuddet fra Beauté Pacifique hedder La Forte, og selvom det er en anden måde at tænke hudpleje på, så er målet det samme. Nemlig hudpleje.

Fordelen ved at tage et kosttilskud for hudens skyld er, at man kan arbejde med huden indefra, så at sige. I stedet for at creme eller lignende skal trænge ind gennem huden og virke, kan man få nogle ting, som er gode for huden, som kommer inde fra kroppen.

Det kan eksempelvis være en fordel, hvis nogle af ens udfordringer med huden stammer fra de dybere hudlag. Her kan det være svært at komme ned med cremer i nogle tilfælde.

Sydafrikansk busk trækker læsset

Den store ingrediens i kosttilskuddet fra Beauté Pacifique er en bestemt sydafrikansk busk, som hedder Rooibos. Pillerne har ekstrakt fra busken, som er rigt på antioxidanter og det stof, der hedder aspalathin, som er godt mod tør og irriteret hud.

Rooibos-planten bliver i øvrigt også brugt til at lave te, hvor det er en god aftente. Det er blandt andet på grund af antioxidanterne i teen, men den er også let beroligende, modsat sort te som indeholder koffein.

Derudover er der en række vitaminer i kosttilskuddet, som er med til at gøre huden mere elastisk og modstandsdygtig. Det er med til at holde huden flot og sund, og det er en noget, man også finder i en række cremer og lignende.

Faktisk indeholder kosttilskuddet også hajbrusk, som er noget af det, som er godt til at hjælpe på de dybere hudlag, og det er med til at gøre kollagenen i huden mere fast.

Husk stadig fugt til huden

Husk af fugte huden

Noget der kan være svært at få gennem piller i kosttilskud er fugt. Huden har brug for fugt for at fungere optimalt og beholde sin elasticitet og styrke, og nogle ingredienser og vitaminer kan godt hjælpe huden til at holde på fugten.

Alligevel kan det godt være en udfordring at holde huden fugtet, hvis man har tendens til tør hud. For nogle er det vinterens kulde og tørre luft, der er synderen, for andre er det noget i kroppen der gør, at huden ikke får så meget fugt.

Det er lettere at give huden fugt og fedtstof med en creme eller en lotion, som bliver smurt på huden, når der er brug for det i en konkret situation.

På den måde kan man også sikre, at man får behandlet den del af huden, som rent faktisk er ramt af den tørre hud, og man kan selv bestemme, hvornår man synes, at man har brugt creme nok. Cremen er en behandling af den tørre eller irriterede hud lige nu, mens kosttilskuddet er en længere proces, hvor kroppen skal have fyldt op i de depoter, som er med til at holde huden sund.