4 Vichy produkter du skal bruge i løbet af en dag

Vichy produkter

Vichy er en af de mest populære hudplejemærker på markedet. Det blev grundlagt, da Doktor Haller opdagede det termalske kildevand fra Vichy i starten af det 20. århundrede. Efter oprindelsen er det gået fremad for Vichy, der arbejder med hudplejerutiner på baggrund af hudtyper.

Det var også dem, der lancerede den første serum på apoteker, og startede på trenden om at udarbejde guides, der indeholdte skønhedsråd til kvinder.

Vichy laver i dag produkter til både ansigt, krop, hår og har tilmed make-up og solbeskyttelse. Det er altså muligt at få hele sit behov dækket kun ved hjælp af produkter fra netop Vichy. I denne artikel kan du læse hvilke hudplejeprodukter, du skal bruge på en helt almindelig dag.

1.      Øjencreme

Du kender det måske godt. Du vågner op med trætte øjne, og det sker selvfølgelig den dag, du skal til eksamen, til et vigtigt møde eller til en jobsamtale. Ofte kan en omgang kold vand i hovedet ikke klare de trætte øjne, men der findes faktisk et produkt som kan.

Vichy har namlig udarbejdet en såkaldt Awakening Eye Balm, som er en øjencreme til trætte øjne. Cremen har til formål øjeblikkeligt at mindske synlige træthedstegn og poser under øjnene. Øjencremen kan altså bruges lige når man står op, så man får den bedste start på dagen med friske øjne.

2.      Dagcreme

Når øjnene er friske, kan Vichys Day Spa dagcreme fjerne resten af dine træthedstegn. Cremen er særligt egnet til sensitiv hud, som virker dehydreret og derfor har træthedstegn. Dagcremen giver fugt til huden, idet den indeholder Hyaluronsyre, fugtgivende glycerin og endeligt Vichy kildevand, som er med til at berolige huden og lindre irritation.

Ved at bruge Day Spa om morgenen får du altså en blød, opfriskende og smidig hud, der er klar til de udfordringer, som vores hud bliver udsat for hver eneste dag. På trods af at dagcremen giver fugt, er den ikke fedtet, og efterlader dig dermed ikke med en fornemmelse af fedtet hud.

3.      Roll-on

Det næste produkt fra Vichy der er godt at bruge hver eneste dag, er deres antiperspirent deo roll-on, som er velegnet til alle hudtyper. Den holder længe, og kan derfor bruges om morgenen, men der er også altid god at have med i tasken. Så sikrer man sig nemlig, at man ikke dufter af sved på noget tidspunkt.

Deodoranten fra Vichy er meget mild, og kan derfor bruges efter hårfjerning under armene. Mange deodoranter sviger grundet de åbne porer efter barbering, men det er altså ikke tilfældet med antiperspirant deodoranten fra Vichy.

4.      Natcreme

Selvom man er træt om aftenen efter en lang dag, er det vigtigt, at man ikke glemmer at passe på sin hud. I løbet af en dag udsætter vi vores hud for meget skidt, der sætter sig fast i vores ansigt og oven i vores make-up. Derfor bør man altid rense sin hud – særligt om aftenen.

Efter rensning kan man med fordel bruge en natcreme. Vichys Night Spa er en fugtgivende natcreme. Den giver huden fugt og styrke, og har samtidig en beroligende effekt på vores hud. Vores hud fornyer sig allermest om natten, og det er derfor særligt vigtigt, at den får den pleje, den har brug for der.