3 solcremer du skal kende

Solcremer

Sommeren kan så småt ses forude, og det betyder ferie for rigtig mange danskere. Nogle skal mod varmere himmelstrøg i ferien, mens andre viser det danske sommervejr tiltro, og bliver hjemme i håb om godt vejr og lange sommeraftener på udenfor.

Uanset hvad er det vigtigt at bruge solcreme, når solen er fremme. Når vi bruger solcreme, beskytter vi huden fra solens skadelige ultraviolette stråler, så vi ikke bliver forbrændte, når vi er ude i solen i længere tid ad gangen.

Det kan være svært at finde ud af hvilke solcremer, man skal bruge. Der findes et hav af muligheder på markedet, og i mange tilfælde kommer det an på, hvilken hudtype man har, og hvad man forventer af sin solcreme. Man skal dog huske på, at en god solcreme altid har faktor 15 eller mere, er vandfast og beskytter mod både UVA- og UVB-stråling.

Rudolph Sun

Rudolph Care har en bred vifte af produkter, men er især kendt for deres serie med solcremer. Udover at leve op til alle kravene inden for solcreme og beskytte på den bedst mulige måde, så har man hos Rudolph Care også haft et helt andet fokus.

Mange solcremer fedter og klistrer, hvilket afholder os fra at bruge dem helt så meget, som vi i virkeligheden skal. Rudolph Care har altså også haft fokus på solcremens tykkelse og duft, og på den måde sikret sig, at cremen er nem og dejlig at bruge.

Rudolph Care er som brand helt økologisk, hvilket også er en fordel, når det kommer til deres solcremer. Solcremen belaster miljøet så lidt som overhovedet muligt, og det er noget der er tænkt ind i hele processen.

Beauté Pacifique

Solcreme sommer

Beauté Pacifique er i særdeleshed kendt for deres fugtpleje og renseprodukter til ansigtet, men de har altså også forskellige solcremer i deres produktkategori, som man bestemt ikke skal tage fejl af. De tre produkter i kategorien er:

  • Stay Outside
  • Stay Cool
  • Stay Beautiful

De tre forskellige produkter fra Beauté Pacifique har hver især forskellige egenskaber, og skal bruges forskelligt. Stay Outside er solcremen, der kan bruges på hele kroppen. Den er fugtgivende, hvilket er vigtigt for en solcreme, da både sol, vand og sand er med til at udtørre vores hud. Stay Outside indeholder desuden E-vitamin, som beskytter huden mod frie radikaler.

Stay Cool er kølende og lidt af et vidundermiddel, hvis du har glemt solcremen. Den virker lindrende på solskoldet hud, og tilfører desuden A-vitamin, C-vitamin og E-vitamin til huden.

Stay Beautiful er solcremen til ansigtet. Den har en høj solbeskyttelse samt en stærk anitoxidativ effekt. Solcremen indeholder en lang række aktive ingredienser som i kombination med høj solbeskyttelse tilfører produktet en anti-age effekt.

Derma

Derma er primært kendt for sine solcremer, der er helt uden parfume, parabener, farvestoffer og kemiske solfiltre. Hvis du har meget sart hud, eller blot ønsker at undgå skadelig kemi, så er Derma altså et rigtig god bud på en god solcreme til sommerens sol.

Formålet for Derma er at udvikle god og effektiv solcreme, der på trods af ingen skadelig kemi, stadig er lige så effektiv og beskyttende over for solens skadelige stråler.

Solcremen er desuden svanemærket og deklareret i samarbejde med astma og allergi forbundet i Danmark. Solcremen findes både som creme og som spray i en lang række forskellige solfaktorer.