3 slankepiller der kan hjælpe dit vægttab på vej

Stort vægttab med slankepiller

Det kan være svært at finde motivationen til et større vægttab. Hvis man har behovet for et større vægttab, vil det ofte være fordi, at man er overvægtig, og har haft svært ved at finde både motivationen og lysten til at dyrke motion og spise sundt og varieret.

Jo mere overvægtig man bliver, jo sværere vil det være at komme i gang med et større vægttab. Nogle hyrer en personlig træner, mens andre snakker med en diætist. Der findes dog også kosttilskud, som Konjak tabletter, BMI-balance eller XLS-Medical. Kosttilskud er et supplement til den daglige kost, og de rette kosttilskud kan altså også virke vægtreducerende.

Konjak tabletter

konjak planten

Konjak tabletter er en slankepille, der er naturlig, da det stammer fra konjakplanten. Mange slankepiller kan have alvorlige bivirkninger som hjerneblødninger og blodpropper. Det er derfor vigtigt, at man udelukkende indtager lovlige slankepiller, og samtidig bruger dem på den rigtige måde.

Pillerne indeholder kostfiberen glucomannan, som er godkendt af EU som værende vægtreducerende. Konjak tabletterne indeholder desuden chrom, som er med til at balancere blodsukkeret, så man bevarer et normalt blodsukker.

BMI-balance

BMI-balance er kapsler, der kan hjælpe til et større vægttab og samtidig kan hjælpe med at forebygge overvægt. Kapslerne har en slags 3 i 1 effekt, idet de øger mæthedsfølelsen og reducerer både optaget af sukkermolekyler og frie fedtsyrer.

Når man indtager kapslerne vil man altså opleve, at man bliver hurtigere mæt. Det skyldes, at kapslerne indeholder plantefibre, der er uoptagelige. Indholdet svulmer op, og det giver følelsen af mæthed. På den måde indtager man altså mindre mad end normalt.

XLS Medical

BMI balance

XLS Medical er tabletter til vægttab. De findes i forskellige varianter:

  • Fedtbindende
  • Kulhydratblokkende
  • Appetitmindskende

XLS Fedtbinder passer til dig, hvis du spiser mange måltider dagligt, og har svært ved at kontrollere hvor meget fedt, du i virkeligheden indtager. Fedtbinder varianten kan altså være med til at reducere kalorieindtaget og indtaget af fedtholdigt mad.

XLS Kulhydratblokker er god at bruge til vægttab, hvis man har svært ved at holde sig fra kulhydrater. Det kan blandt andet være pasta, hvidt brød og kartofler. Med disse tabletter reducerer man nemlig optagelsen af kulhydrater gennem kosten, da man i stedet vil udskille dem i afføringen.

XLS Appetitmindsker kan også være et godt hjælpemiddel til et større vægttab. Det passer til dig, der er overspiser, og har svært ved at kontrollere appetitten. Samtidig kan de appetitmindskende tabletter også være anvendelige for dem, der har svært ved at holde sig fra søde sager.

Et større vægttab kræver en livsstilsændring

Vægttab med træning

Det er vigtigt at huske på, at slankepiller og kosttilskud blot er et supplement til den daglige kost. De virker ikke alene, og det vil være svært at bevare et vægttab, hvis man ikke formår at ændre sin livsstil.

Slankepiller og kosttilskud skal altså blot bidrage til en slankekur, hvor der også lægges vægt på kost og motion. Hvis man ikke omlægger sin livsstil, vil man lynhurtigt tage kiloene på igen, og så er slankepillerne brugt forgæves.

Kosttilskud, slankepiller og andre hjælpemidler kan dog være en god måde at kickstarte sit vægttab på, da det kan give motivation til at blive ved med at arbejde sig hen imod et større vægttab, tilfredshed med sin krop og en decideret livsstilsændring.